Postup přípravy
Americké brambory umyjeme, nasekáme na čtvrtky, položíme na plech (na plechu mějte papír na pečení) a posypeme kořením na americké brambory. Pečeme zhruba 40 minut na 220 °C (do trouby dáváme dříve než lososa!).
Zeleninový salát uděláme podle chuti: vybereme zeleninu, nasekáme, smícháme.
Zveřejněno 22. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený losos v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/578K
Moje poznámka
Pečený losos v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/578K
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 16 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 18 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 19 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 15 minutami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 18 minutami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 1 hodinou
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 1 hodinou
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 1 hodinou
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 3 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 3 hodinami
Bramboračka
danal před 5 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 13 hodinami
Tématické fráze:
losos v alobalu v troubě,
losos v alobalu,
pečený losos v troubě,
losos pečený v troubě,
pečený losos,
losos v troubě,
losos na grilu v alobalu,
pečený losos v troubě se zeleninou,
pečený losos se zeleninou,
losos do trouby,
losos na grilu,
losos pečený,
recept losos v troubě,
losos z trouby,
losos v alobalu recept,
pečený losos na másle,
pečeme lososa,
losos v alobale,
recepty losos v alobalu,
recept losos v alobalu
Suroviny:
losos,
koření grilovací,
olej,
máslo,
brambory,
koření na americké brambory,
salát ledový,
paprika,
okurka čerstvá,
rajče
Komentáře (7)
Na fotce máš zajímavej talíř, ale omáčku bys na něj nedala že