Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 905 kJ / 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,47 g |
Tuky | 33,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 119 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,20 g |
Sacharidy | 11,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s nivovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BrLN
Moje poznámka
Špagety s nivovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BrLN
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 6 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 8 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 12 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 13 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 4 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 5 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 5 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 8 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 9 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 9 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 10 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 12 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 14 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 14 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s nivovou omáčkou,
nivová omáčka s mlékem,
nivová omáčka na testoviny,
nivová omáčka,
recept na nivovou omáčku,
omáčka na špagety s nivou,
špagety s omáčkou,
sýrovo nivová omáčka,
špagety s nivou,
těstoviny s nivovou omáčkou a ořechy,
ninová omáčka,
omáčka s nivou na špagety,
novová omáčka,
omacka na spagety niva,
sýrová nivová omačka,
sýrová omáčka s nivou na špagety,
nivovo syrova omačka,
nivova syrova omacka,
omáčka na špagety,
sýrovonivová omáčka
Suroviny:
těstoviny špagety,
sýr niva,
mléko,
sůl,
pepř,
vegeta
Komentáře (6)