Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 572 kJ / 1 093 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,02 g |
Tuky | 63,84 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 4,79 g |
Sacharidy | 18,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Máslo utřeme se sardelovou pastou do pěny, osolíme, opepříme, přidáme na kostičky pokrájené maso, okurky a vejce.
Krok 2: Vše dobře promícháme a plníme do vyhloubených podélně půlených žemlí, které necháme ztuhnout v chladničce.
Krok 3: Můžeme také odříznout oba konce veky, vytlačit střídu, dutinu vyplnit směsí, veku nechat vychladit a pak krájet na plátky.
Zveřejněno 5. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pekařský předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r76w
Moje poznámka
Pekařský předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r76w
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 20 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 7 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 7 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 8 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 9 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 9 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 10 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 11 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 11 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 13 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 15 hodinami
Tématické fráze:
předkrmy recept,
předkrmy - recepty,
predkrm ze zveriny,
rostbíf ze zvěřiny,
rostbíf z zvěřiny recept nejlepší,
maslo na předkrmy,
pekarska bida,
předkrmy se sardelovou pastou,
predkrm,
jablkové taštičky s pomazánkového másla,
kuchařské recepty z umbrie
Suroviny:
pomazánkové máslo,
pasta sardelová,
hořčice,
maso,
okurky sterilované,
vejce,
pepř mletý,
sůl,
žemle
Komentáře (3)