Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky se sýrovo-žampiónovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

misza misza

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 636 kJ /
1 108 kcal
Bílkoviny140,48 g
Tuky43,12 g
Vláknina2,07 g
Cholesterol 886 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,18 g
Sacharidy38,82 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Karbanátky – Mleté maso, žloutky, mouku, koření smícháme. Poté vmícháme ušlehaný sníh a tvarujeme malé karbenátky, které pečeme pozvolna na pánvi. Krok 2: Až jsou hotové, tak je vyjmeme na talíř. Krok 3: Omáčka - Do toho samého oleje z karbenátků dáme žampióny a krátce dusíme. Krok 4: Poté přidáme šunkový sýr a mícháme, dokud se nám neroztaví. Krok 5: Přilijeme vodu, přidáme půl bujónu, bylinky, česnek, kečup, a nastrouhaný tvrdý sýr. Krok 6: Zahustíme kukuřičným škrobem a krátce zavaříme. Pokud by bylo třeba, dosolíme.

Zveřejněno 3. 3. 2010

Poznámka autorky misza

Servírujeme karbanátky s bramborovou kaší a přeléváme omáčkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rl1R

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rl1R

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Miško,vypadá to dobře:yes:dávám bod;-):-K

:yes::yes:

No sousedko :-O Ty jsi uvařila takovou dobrůtku a já nic:-? Super kombinace, jen tiše závidím :-)) :yes: +3

Míšo já bych si nabídla...:yes:

Tématické fráze:
karbanátky z mletého masa recept, karbanatky s omackou, karbenátky s omáčkou, omáčka na karbanátky, žampionová omáčka recept, žampiono-sýrová omáčka, žampionové karbenátky, karbanatek v zampionove omáčce, karbanátek s omáčkou, karbanátek s žampionovou omackou, sunkove karbanátky, karbanatky se syrovou omackou, žampionová omáčka, recept na zampionovou omacku, karbanátek se žampionová omáčka, karbanátek s křenovou omáčkou, mlete karbanatky s omackou, žampionová omáčka s karbanatkem, žampionová omáčka video, sunkove karbenatky

Suroviny:
maso hovězí mleté, žloutek, bílek, mouka polohrubá, sůl, bazalka čerstvá, pažitka, žampióny, sýr tavený, sýr tvrdý, bujón zeleninový, bazalka čerstvá, pažitka, česnek, kečup sladký, škrob kukuřičný

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu