Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 180 kJ / 521 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,93 g |
Tuky | 24,33 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 28,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na porku se žampiony a hráškem, plněné hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywpV
Moje poznámka
Kuře na porku se žampiony a hráškem, plněné hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywpV
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 9 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 3 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 5 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 8 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 8 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 8 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 10 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuře na pórku,
kuře s hermelínem,
pečené kuře na žampionech,
kuře na porku a žampionech,
kure na zampionech a porku,
kureci smes na porku,
žampiony na porku,
žampiony na porku,
kuře žampiony,
kuře žampiony pórek,
kuře na smetaně s hermelínem,
kuře hermelín,
kuře pórek,
kuře s žampiony s porkem,
kuře porek žampiony,
kuře s hráškem,
kuře na žampionech,
pecene kure na zampionech a porku,
kuře a hermelín,
kure na hermelinu
Suroviny:
kuře,
pórek,
žampióny,
hrášek mražený,
sýr hermelín,
máslo,
sůl,
pepř,
koření grilovací na kuře,
voda
Komentáře (13)