Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 689 kJ / 1 838 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,71 g |
| Tuky | 58,86 g |
| Vláknina | 62,67 g |
| Cholesterol | 1,24 g |
| Sodík | 551 mg |
| Sůl | 1,15 g |
| Sacharidy | 181,29 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cez noc namočenú fazuľu dáme variť aj s cibuľou v celku a kosťami, bobkovým listom.
Krok 2: Penu zberáme alebo prvú vodu zlejeme, uvaríme, cca po hodine cibuľu vyhodíme, mäso oberieme z kostí a vrátime do polievky.
Krok 3: V kyslej smotane rozmiešame múku, ohrejeme polievkou a za miešania vlejeme do polievky, ešte cca 10 min. varíme.
Krok 4: Vodu s octom a soľou uvedieme do varu, opatrne vklepneme vajce do pohybujúcej sa vody a cca 3-4 minúty varíme, aby žĺtka ostali tekuté, vyberieme.
Zveřejněno 8. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zimní fazolačka s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A68B
Moje poznámka
Zimní fazolačka s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A68B
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 12 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 8 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 11 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 12 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 16 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 17 hodinami
Tématické fráze:
fazolačka,
slovenska fazolacka s nudlemi,
chalupářská polévka,
fazolačka s nudlemi,
recept na fazole s vajcem,
fazolačka zimní,
recepty polévka fazolačka
Suroviny:
fazole,
cibule,
kosti vepřové,
sůl,
mouka polohrubá,
smetana zakysaná,
vejce,
bobkový list,
voda,
ocet,
cibule červená
Komentáře (18)