Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 638 kJ / 1 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,01 g |
Tuky | 10,04 g |
Vláknina | 48,00 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 300,02 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pohanku vsypu do kastrólu, přeliju vřící, osolenou, vodou a krátce povařím, jen co polkne vodu.
Krok 2: Vrazim do vyhřátý trouby, na 120°C. Studenou vodou, já na to mám takový velký prkno, si navlhčím vál.
Krok 3: Ještě horkou pohanku na vál rozetřu dortovým nožem asi tak na palec vysoko. Nechám vychladnout, nejlépe přes noc.
Krok 4: Druhý den to pokrájím a pokrájené osmahnu na másle. Podávám k pečením.
Zveřejněno 7. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanka smažená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKMo
Moje poznámka
Pohanka smažená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKMo
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 9 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 13 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 15 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 21 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 4 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 4 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 5 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 5 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 6 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 7 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 7 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 8 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 8 hodinami
Tématické fráze:
smažená pohanka,
pohanka recepty,
pohanka smažena,
restovana pohanka,
smažená ená pohanka,
recept z pohanky
Suroviny:
pohanka,
voda,
máslo
Komentáře (3)