Losos na másle s opečenou zeleninou
Losos je velmi oblíbená a zdravá ryba. Nejvhodnější způsob úpravy je opečení na malém množství tuku a bez použití velkého množství koření. Jedině tak vynikne její specifická chuť. Podávat můžete s restovanou zeleninou.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos na másle s opečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkYg
Moje poznámka
Losos na másle s opečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkYg
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 17 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 18 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 19 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 20 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 56 minutami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 1 hodinou
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 1 hodinou
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 2 hodinami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 2 hodinami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 3 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 4 hodinami
Bramboračka
danal před 5 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty losos na másle,
losos se zeleninou,
recept losos na másle,
filé z lososa recepty,
losos na másle,
losos na masle recept,
top recepty losos,
filé z lososa,
losos recept,
losos top recepty,
recept na lososa,
losos recepty,
recept losos se zeleninou,
filé z lososa recept,
recepty losos se zeleninou,
uprava file z lososa,
losos filé,
losos filé na másle,
peceny losos s dusenou zeleninou,
losos recept
Suroviny:
losos,
máslo,
olej olivový,
sůl,
pepř bílý,
kmín mletý,
citron,
směs zeleninová mražená,
máslo,
olej
Komentáře (18)