Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 257 kJ / 61 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 0,16 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zajíce naložíme v pekáčku do koření s olejem a trochou vody, přiklopíme a necháme den uležet.
Krok 2: Pečeme přiklopené na 200°C cca 1,5-2 hodiny, podle toho, jak je zajíc starý.
Zveřejněno 11. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
Moje poznámka
Zajíc "Provence"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqGK
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 14 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 6 minutami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 55 minutami
Club sušenky
Kerstein před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 1 hodinou
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 3 hodinami
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Akinom1978 před 3 hodinami
Krkovice na leču a smetaně
zujali před 3 hodinami
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 4 hodinami
Biskupský beránek
Birdmann před 4 hodinami
Tématické fráze:
zajic recepty,
recept na zajíce,
zajíc recept,
recepty na zajíce,
recepty ze zajíce,
recept zajic,
zajíc na česneku,
odblanění zajíce,
recepty ze zajice,
zajic,
recept ze zajíce,
zajíc provance,
recepty zajíc,
zajic na pepři,
stehýnko že zajice,
co ze zajíce,
recept na zajic,
jak správně prošpikovat králíka,
zajic stary recept,
zajíc na smetaně v pomalém v pomalém hrnci
Suroviny:
maso zaječí,
česnek,
olej olivový,
koření provensálské,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (42)