Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ježci

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tesinska84

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 385 kJ /
5 589 kcal
Bílkoviny76,21 g
Tuky241,12 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 492 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy768,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těsto:
Cukr, žloutky a máslo vymícháme, přidat mléko a vmíchat mouku s práškem do pečiva a nakonec sníh. Dáme upéct na vymaštěný a hrubou moukou posypaný plech. Krok 2: Náplň:
Zamícháme spolu, dáme zahřát. Po vychladnutí koláče namáčíme kousky do polevy, potom obalíme v kokosové moučce nebo oříškách. Dobrou chuť!

Zveřejněno 11. 3. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ježci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Qkvq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ježci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Qkvq

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Tenisko to jsem nepochopila.Co se nemá rozpustit,ty koláče nebo ta náplň?;-)

Proč píšeš náplň, když je to poleva?

No, zahřát tak aby se moc nerospustily
:-)

Kostky asi jo,ale ta nádivka je nějaká divná.To se má zahřát?Nebo rozpustit?:-O

připadá mě to jako kokosový kostky:-)

Chtělo by to fotku pro lepší představu :-)

Škoda že není fotečka, podle toho popisu si to moc neumím představit;-) ale jinak :yes:

Dobrou chut!;-)

Tématické fráze:
zakusek jezek, kokosový ježci, jezci recept, jezek zákusek, dort ježek postup, ježci, koláč ježek, kokosove jezci, dort ježek, recept ježci, ježci řezy, recept na ježky, kokosove jezky, kokosovi jezci, kokosovy jezek, kokosovi ježek recept, jak upéct dort ježka, jak upéct dort ježek, top recepty ježci, jezek recept

Suroviny:
cukr moučkový, vejce, máslo, prášek do pečiva, mléko, mouka hladká, mléko, máslo, kakao, cukr krystal, cukr vanilkový

Přidat fotografie receptu