Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 354 kJ / 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,30 g |
Tuky | 17,15 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 57 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 79,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špekáčkový kotlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0nJ
Moje poznámka
Špekáčkový kotlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0nJ
Nejnovější recepty
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 9 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 12 hodinami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno 13. 4. 2025 16:17
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 13. 4. 2025 13:14
Roláda s kopřivami
Přidáno 13. 4. 2025 13:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční beránek
gedzitka před 1 hodinou
Rajská omáčka
Sahula před 2 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 2 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 3 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 4 hodinami
Obyčejné nudle se smaženým zelím
Radovan123 před 4 hodinami
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 9 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
veronika_straka před 9 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petule123 před 10 hodinami
Tématické fráze:
kotlík kačera donalda,
co uvařit v kotlíku,
kotlik,
kotlikove recepty,
spekackovy special,
recepty z kotlíku,
pálivý fazolový kotlík,
co uvařit ze špekáčků,
kotlík recept,
co se dá uvařit v kotlíku?,
pečený kačer,
špekáčkový boršč,
kuchařka kačera donalda,
co uvařit v kotlíku,
kotlíkový guláš kačera donalda,
recept na kotlík,
co se dá uvařit v kotlíku,
jak uvarit kacera,
kačera donalda kotlik recept,
špekáčkový dort
Suroviny:
špekáček,
brambory,
olej,
mléko,
protlak rajčatový,
smetana,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá
Komentáře (7)