Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 751 kJ / 1 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,13 g |
Tuky | 90,08 g |
Vláknina | 1,62 g |
Cholesterol | 257 mg |
Sodík | 4,46 g |
Sůl | 11,00 g |
Sacharidy | 16,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí roláda s vinnou klobásou a nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq8A
Moje poznámka
Krůtí roláda s vinnou klobásou a nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq8A
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 35 minutami
Barevná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 10 minutami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 34 minutami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 59 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Petule123 před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 4 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 4 hodinami
Tématické fráze:
krůtí stehna recept,
krutí roláda, závin recepty,
recepty s vinnou klobasou,
krůtí roláda,
zahuštění výpeku,
kuřecí roláda s nivou,
roláda z vepřového masa s nivou,
roláda plněná vinnou klobásou,
krůtí stehno recept,
vinná klobása z krůtího masa,
masová roláda plněná vinnou klobásou,
nadivka do kruti rolady,
krůtí závitky s nivou,
nádivka z vinné klobásy,
krůtí maso plněné vinnou klobásou,
masová roláda plněná vinnou klobásou,
plněné krůtí stehno recepty,
recept na krůtí roládu,
nadivka s vinnou klobasou,
krůtí roláda s kaštany
Suroviny:
stehno krůtí,
sůl,
pepř,
klobása vinná,
hrášek,
mrkev,
kukuřice,
paprika,
sýr niva,
olej,
mouka hladká
Komentáře (7)