Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 933 kJ / 223 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,42 g |
Tuky | 0,33 g |
Vláknina | 3,11 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,24 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 25,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQxM
Moje poznámka
Vepřové plátky na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQxM
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 17 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 18 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 19 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 3 hodinami
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 10 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 10 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 11 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 11 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 12 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 13 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na pivu,
vepřové na pivě,
naložené vepřové plátky,
vepřový plátek na pivu,
vepřové maso na světlém pivu,
maso naložené v pivu,
veprove maso na pive,
vepřové plátky,
vepřový plátek na pivě,
vepřové maso na pivu,
maso naložené v pivě,
maso na pivu,
platek na pive,
vepřové platky naložené,
maso na pívě,
vepřové maso naložené v pivu,
vepřový plátek na na pivu,
vepřové napivu,
vepřová na pivu,
vepřová žebra na pivě
Suroviny:
kotleta,
slanina,
sádlo vepřové,
pivo světlé,
koření adamovo žebro,
koření grilovací,
koření oregáno,
sůl,
cibule
Komentáře (11)