Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 129 kJ / 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,23 g |
Tuky | 29,98 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 153,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxX7
Moje poznámka
Jogurtová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxX7
Nejnovější recepty
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 51 sekundami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 16 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 20 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 22 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečná bábovka
Dagemar před 1 hodinou
Salát z červené řepy
Radka61 před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 11 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 11 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 12 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 12 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 13 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 14 hodinami
Tématické fráze:
jogurtová želatina,
vanilkova pena,
jogurtova pena do dortu,
jogutová pěna,
vanilková pěna recept,
jogurtova pena s cokoladou,
buchta se želatinou blesk,
pena s zelatinou,
pěna vanilková recept,
ovocna pena s jogurtom,
čokoládová pěna z jogurtu,
jogurtová pěna na dort,
želatinová pěna,
jogurtové pohlazení se želatinou,
smetana želatina jogurt,
jogutová buchta,
jogurtová pěn,
zelatina jogurtova,
odolníkové dorty čokoladové jahodové,
zelatina se nezdrcne
Suroviny:
jogurt nízkotučný,
cukr,
bílek,
želatina,
smetana,
cukr vanilkový,
třešně,
jahody lesní,
čokoláda na vaření,
cukr moučkový
Komentáře (6)