Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 806 kJ / 4 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 315,58 g |
Tuky | 291,55 g |
Vláknina | 41,74 g |
Cholesterol | 425 mg |
Sodík | 34,04 g |
Sůl | 91,66 g |
Sacharidy | 200,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQok
Moje poznámka
Hovězí gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQok
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 6 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 6 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 7 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 7 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 4 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 4 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 4 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 6 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 6 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 7 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 7 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 8 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 9 hodinami
Tématické fráze:
čím zahustit hověží guláš,
čím zahustit guláš,
jak zahustit hovezi gulas,
jak zahustit gulas chlebem,
hovězí guláš od babičky,
jak zahustit guláš,
jak nejlépe zahustit guláš,
hovězí guláš zahuštěný chlebem,
super guláš,
gulasek,
dobrý gulášek,
čím nejlépe zahustit guláš,
hovězí guláši,
zahustit chlebem,
jak zahustit chlebem,
guláše z hovězího,
super hovězí guláš,
zahustit gulas,
hovězi gulaše,
zahustit guláš chlebem
Suroviny:
maso hovězí,
sádlo,
cibule,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
majoránka,
česnek,
masox,
sůl
Komentáře (19)