Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 677 kJ / 2 074 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,46 g |
Tuky | 72,59 g |
Vláknina | 25,51 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 595 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 123,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská hovězí pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8lo5
Moje poznámka
Francouzská hovězí pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8lo5
Nejnovější recepty
Velikonoční sekaná
Přidáno před 9 minutami
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 7 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 7 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 22 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno 18. 4. 2025 14:01
Pikantní segedínský guláš
Přidáno 18. 4. 2025 13:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Turecká vejce
Lucie1001 před 33 minutami
Velikonoční vajíčková pomazánka
Pavlicek2006 před 58 minutami
Zvěřinový guláš
Sumaru před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
Piafka před 2 hodinami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 2 hodinami
Biskupský beránek
janina8 před 2 hodinami
Knedlík z polenty
Denade před 2 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 3 hodinami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
pečené hovězí hrudí,
francouzská pečeně,
hovezi valec,
hovězí po francouzsku,
hovězí válec recepty,
pomalu pečené hovězí hrudí,
výborné hovězí plátky,
francouzská roštěná,
hovězí pečeně,
doba pečení masa,
francouzské hovězí,
prošpikovaný hovězí pecene,
pomalu pečené hovězí maso,
roštěná po francouzsku,
irské hovězí maso na pečení,
jak dlouho se peče hovězí,
jak dlouho se peče hovězí maso,
francouzka pečeně,
pecene po francouzsku,
výborná hovězí pečeně
Suroviny:
olej olivový extra virgin,
roštěná hovězí,
slanina,
pórek,
česnek,
cibule šalotka,
mrkev,
víno červené,
vývar hovězí,
celer,
bobkový list,
tymián,
petržel,
brambory,
žampióny,
čerstvé bylinky
Komentáře (5)