Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Losos jednoduše a chutně

Jednoduše a zároveň chutně připravený losos je skvělou volbou pro všechny, kteří se snaží hlídat přísun kalorií. Marinádu, ve které je naložený, přizpůsobte vlastní chuti a podávejte s rýží a zeleninou.

Hodnocení receptu je 4,9 (30×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

spagetka spagetka

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez odležení

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez odležení )

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Na marinádu smícháme všechny ingredience a vložíme do ní lososa. Necháme alespoň hodinu odležet. Krok 2: Rozpálíme lžíci oleje na pánvi, vložíme maso i s marinádou, nejprve opečeme zprudka po obou stranách, aby se maso zatáhlo a pak zvolna propékáme, asi 10-15 minut. Krok 3: Na talíři posypeme rybu bazalkou a proužky kapie. Jako příloha se hodí přírodní rýže.

Top 7: Oblíbené podzimní saláty

Zveřejněno 26. 3. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Losos jednoduše a chutně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Br7o

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Losos jednoduše a chutně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Br7o

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (22)

PetraCy: Děkuji moc :-)

Nečekala jsem, že bude losos tak výborný ????

:yes::-K

Díky . super jen jsem pekla v troubě.<3

vaclava gregrova: Děkuji moc :-K:-K

Vynikající,jen příště volím méně citronu :yes:

Honza Novotný 1. 12. 2011 23:00
Vypadá to moc dobře, protože v jednoduchosti tkví krása vaření - ale! - proč ne čerstvý česnek, ale nějaký prášek? A nakonec vaření - já bych (možná nejen já!) přidal kousek másla, aby přílohová přírodní rýže nebyla až tak suchá. ;-) Věřím, že tím se to nedá zkazit! :-)

michal marek 16. 5. 2010 12:23
:-!Sice jemy my jenom 12 ale tenhle recept zvládam lehce doporučuji začátečníkům ale i profesionálům.:yes:

V jednoduchosti je krása;-). :-!:-)):yes::yes::yes: +15

Děkuji všem za pěkné komentáře i bodíky :-8, určitě udělejte a myslím, že to nemusí být ani takto drahá rybička. (Jen ji maji v akci v Albertu, tak jednou za čas...);-)

Losos je úžasný v nejjednodušší úpravě a tato mezi ně rozhodně patří. Špagetko, je to krásný recept, který ukládám a v brzké době vyzkouším...:-p

Máme moc rádi ryby. Tento recept určitě vyzkouším. Je to jednoduché a určitě chutná skvěle. Posílám bodík.:yes:

Moc pěkný recept i fotka:-*

:-p:yes::yes:+10

Spagetko, tak toto opravdu můžu:-p:yes:+8

Mňam, takovéto recepty jsou přesně podle našich chutí. Posílám ti bodík :-K

Tématické fráze:
přírodní losos, rychlý recept na lososa, jednoduchy recept na lososa, rychlá příprava lososa, losos přírodní, jednoduché recepty z lososa, marinada na lososa, losos přírodně, losos jednoduchý recept, losos na přírodno, jednoduché recepty na lososa, jednoduchý recept losos, losos recepty přírodní, jednoduchý losos, přírodní losos recept, losos prirodni recepty, losos přírodní recept, dietni losos, dietní kuchařka, losos jednoduché recepty

Suroviny:
losos, olej, šťáva citronová, pepř bílý, česnek sušený, sůl, olej olivový, bazalka čerstvá, kapie sterilovaná

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu