Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dort pro Liama

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

mia2404 mia2404

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie53 370 kJ /
12 756 kcal
Bílkoviny216,37 g
Tuky512,44 g
Vláknina42,76 g
Cholesterol 1,99 g
Sodík 9,13 g
Sůl1,96 g
Sacharidy1 798,21 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vyšlaháme si vajíčka s cukrom, pridáme Heru, med a miešame nad parou. Ked sa rozpustí Hera, pridáme sodu bicarbonu, ocot a múku, premiešame a odstavíme. Krok 2: Vymiesime cesto a rozdelíme na 8 častí. Krok 3: Rozvaľkáme a dáme na plech vysypaný múkou. Dáme piecť pri 170-180 °C na 5 min. Upečené cesto hneď po upečení odlepíme nožom. Krok 4: Krém: Uvaríme puding a necháme vychladnúť. Medzitým maslo vyšľaháme so Salkom ( predtým sme ho uvarili ) a pridáme vychladnutý puding. Krok 5: Na každý plát rozotrieme plnku a vrstvíme na seba. Časť krému necháme na okraje. Krok 6: Zdobíme posekanými orechami. Ja som na to dala jedlú oplátku s vnúčikovou fotkou.

Zveřejněno 9. 6. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dort pro Liama

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ynpz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dort pro Liama

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ynpz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

hosta > aha,šlehá se jenom Salko,recept je asi narychlo napsaný,takže třeba trochu luštit:-)

BlankaZ: Maslo opravené.;-)

Myslím, že v postupu na krém jsi omylem napsala heru místo másla;-), které máš v surovinách
pro BlankuZ - vaří se pouze to salko v plechovce na karamel a vychladlé se šlehá s máslem, případně se pak přidá ten pudink (aspon já tomu tak rozumím)

Ten recept se mi nějak nepozdává,to je něco jako medovník?Krém ze salka,hery a pudingu si neumím ani představit.....Uvařit heru se salkem a pak přimíchat puding.....:-((

:yes::yes:

Tématické fráze:
hoste láďa hruška medovnik, medovník z oplátku, recepty ládi hrušky medovník

Suroviny:
tuk hera, med, cukr, ocet, soda jedlá, vejce, mouka hladká, salko, pudink vanilkový, mléko, máslo

Přidat fotografie receptu