Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 722 kJ / 2 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,30 g |
Tuky | 83,73 g |
Vláknina | 17,34 g |
Cholesterol | 586 mg |
Sodík | 6,71 g |
Sůl | 16,66 g |
Sacharidy | 420,08 g |
Postup přípravy
Krok 1: Program těsto.
Krok 2: Vytvarujeme housky, rohlíky, uzly atd.
Krok 3: Potřeme vajíčkem a pečeme cca 20 minut při 180°C.
Zveřejněno 13. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sádlové uzly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83ng
Moje poznámka
Sádlové uzly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83ng
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 1 hodinou
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 1 hodinou
Ředkvičkový salát
Přidáno před 2 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 2 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 1 hodinou
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 1 hodinou
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 2 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 4 hodinami
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Hana84 před 5 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 6 hodinami
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 7 hodinami
Tématické fráze:
sádlové housky,
sádlové koule,
sadlove placky,
domácí sádlové housky,
houska uzel,
pečené uzle,
uzle,
pečeme uzly,
sádlové moučníky,
vajica plnena,
housky špagetka recept,
recepty domácí sádlové housky,
housky uzle,
těsto uzly,
domácíuzle,
recept na uzly,
domácí uzle,
recept na domácí sádlové housky,
jak udelat z testa uzel,
recept na uzle
Suroviny:
mléko,
vejce,
sádlo,
sůl,
cukr,
mouka polohrubá,
droždí čerstvé
Komentáře (5)