Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 425 kJ / 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,50 g |
Tuky | 20,15 g |
Vláknina | 57,10 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 537 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 101,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstovinové mušle plněné špenátovou směsí a s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OgnL
Moje poznámka
Těstovinové mušle plněné špenátovou směsí a s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OgnL
Nejnovější recepty
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 5 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 9 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenka s mačkaným hráškem a pečeným bramborem
Benetka před 23 minutami
Tvarohové tiramisu
3M_BOYKA před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Fitulka před 3 hodinami
Koka sušenky
faluska před 3 hodinami
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 6 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 6 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 9 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 18 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 22 hodinami
Tématické fráze:
cannelloni s kuřecím masem,
spenatova smes,
těstoviny s mušlemi,
jak uvařit listový špenát,
plněné těstoviny,
plněné lumaconi,
těstoviny s kuřecím masem,
domácí těstoviny plněné masem,
riccotta,
lumaconi,
canelloni s kuřecím masem,
ricotta s kuřecím masem,
plněné těstoviny recept,
špenátová kapsa,
plněné italské těstoviny,
těstovinovy plněne šneci,
plněné domácí lazaně,
ricitta,
recept na plnene testoviny,
plněné těstoviny recepty
Suroviny:
müsli,
celer,
špenátové listy čerstvé,
sýr ricotta,
česnek,
sůl,
olej olivový,
maso kuřecí
Komentáře (3)