Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 740 kJ / 3 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,14 g |
Tuky | 69,10 g |
Vláknina | 25,76 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 5,26 g |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 691,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litý perník Bohumila
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nR1R
Moje poznámka
Litý perník Bohumila
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nR1R
Nejnovější recepty
Vepřové odřezky s fenyklem a cibulí
Přidáno před 32 minutami
Banánové muffiny
Přidáno před 1 hodinou
Jehněčí válečky pečené v kapustě
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 16 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 16 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Piškot s jahodovým džemem
Diesel před 38 minutami
Plněné masové koule v grilu
Glapet před 1 hodinou
Bezlepkové zelné placky - zelňáky
martdol@seznam.cz před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Sehrezada před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Lenkapece před 1 hodinou
Kokosová buchta, politá smetanou
Kikina2 před 2 hodinami
Sýrový bulgur
TondaJ před 3 hodinami
Makový (ořechový) závin od Lidušky
tiborbarsony před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Eranis před 6 hodinami
Celerovo - sýrové placičky
Kucharice před 6 hodinami
Tématické fráze:
litý perník,
litý medový perník recept,
litý perník recept,
perník litý,
lité perníkové těsto,
domácí litý perník,
lity pernik na plech,
perník s džemem,
vláčný hrnkový perník na plech,
recept na litý perník,
litý perník s jablky,
litý perník s citronovou polevou,
proč se perník jmenuje perník,
recepr na perník,
rychlý litý perník,
recept litý perník,
nejlepší litý perník,
jablkový koláč se špaldovou moukou,
medový lity pernik,
nejlepší perník na plech
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
olej,
skořice,
kakao,
soda jedlá,
vejce,
mléko,
povidla švestková
Komentáře (10)