Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kližka na hříbcích a křemenáčích s česnekovou bramborovou kaší a hlívovými hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y7JM
Moje poznámka
Kližka na hříbcích a křemenáčích s česnekovou bramborovou kaší a hlívovými hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y7JM
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 6 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 9 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 2 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 5 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 6 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 8 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 9 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 10 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 10 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 11 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 11 hodinami
Tématické fráze:
kližka,
recept na bramborovou kaši,
maso na křemenáčích,
hovězí na hříbkách,
kližka recept,
hovězí maso s bramborovou kaší,
oběd z kližky,
hovězí guláš s hlivou,
hovězí guláš s hlívou ústřičnou,
co udělat z křemenáčů,
kližka recepty,
recept na hovězí kližku,
recept na kasi,
musí se hlíva oloupat?,
recepty hovězí kližka 100x jinak,
dietní bramborová kaše s,
recept kuch. hlíva ustřičná,
hřibky hranolky,
co udelas s klizky,
oběd s bramborovou kaší
Suroviny:
kližka hovězí,
špek uzený,
cibule,
houba hřib,
houby křemenáči,
sůl,
kmín celý,
pepř mletý,
brambory,
česnek,
máslo,
mléko,
hlíva ústřičná,
olej slunečnicový
Komentáře (37)
Ovšem recept je to znamenitý, zasloužený bod přidávám, tohle je jen poznámka na okraj.