Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 685 kJ / 2 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,94 g |
Tuky | 150,88 g |
Vláknina | 28,64 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 357 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 251,68 g |
Postup přípravy
Asi po 30 min. musím pekáč obracet, zezadu mi peče víc, pak vypnu a nechám 10 min. dojít.
Zveřejněno 28. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin s náplní pomeranče, jablek a meduňky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRK4
Moje poznámka
Závin s náplní pomeranče, jablek a meduňky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRK4
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 6 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 19 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 20 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneky Pizza
jakub@V před 1 hodinou
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Miri O7 před 1 hodinou
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 2 hodinami
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 4 hodinami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 4 hodinami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 4 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty z medunky,
svařená jablka,
medunka recepty,
meduňka recept,
čaj z meduňky,
závin s jablky pomerančem,
recepty z pomeranču,
karamelizovany pomeranč,
karamelizované pomeranče,
jablka a pomeranče,
svarena jablka na strudl,
strudl s pomerancem,
závin z listového těsta s pomeranci,
listove těsto pomeranče,
pomeranč,
rerich v kuchyni,
zavin z jablek,
s pomeranci a jablky,
svařená jablečná náplň,
strudl s pomeranci
Suroviny:
těsto listové,
jablko,
pomeranče,
citron,
meduňka,
koření na svařené víno,
vejce
Komentáře (22)