Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 316 kJ / 793 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,43 g |
| Tuky | 25,62 g |
| Vláknina | 24,54 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 52 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 116,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí horký hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ynJz
Moje poznámka
Hovězí horký hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ynJz
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 13 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 13 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 13 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 13 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 14 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 15 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 15 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 16 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 17 hodinami
Tématické fráze:
hovězí v remosce,
hovezi z remosky,
hovězí maso v remosce,
remoska recepty maso,
recept na hovězí v remosce,
hovězí v remosce recepty,
hovezi maso z jednoho hrnce,
hovězí z jednoho hrnce,
hovězí plátky v remosce,
hovězí vývar v remosce,
hovězí kostky v remosce,
remoska recepty hovězí guláš,
hovězí zadní v remosce,
hovězi z jednoho pekače,
hovezi vyvar z remosky,
hovezi pecene v remosce,
jak delat maso v remosce,
remoska recept hovězí,
steak v remosce,
štepanska v remosce
Suroviny:
hovězí zadní,
máslo,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
česnek,
cibule,
brambory,
vývar
Komentáře (20)
No jo, no... Beztoho to sem časem zase nějaká aktivistka vloží jako nový rcp.
recept jsem našla ve staré kuchařce a sama jsem s ním byla překvapena. Maso bylo krásně měkké, štavnaté a hlavně, uvařeno téměř bez práce. V tom vedru se nedalo stát u lotny