Suroviny
Porce: 9 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 869 kJ / 1 164 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,08 g |
Tuky | 19,82 g |
Vláknina | 9,51 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 208,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kaiserky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZKW
Moje poznámka
Kaiserky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZKW
Nejnovější recepty
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 12 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 15 hodinami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno 13. 4. 2025 16:17
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 13. 4. 2025 13:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 34 minutami
Velikonoční beránek
gedzitka před 4 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 5 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 5 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 6 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 7 hodinami
Obyčejné nudle se smaženým zelím
Radovan123 před 7 hodinami
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 11 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
veronika_straka před 11 hodinami
Tématické fráze:
kaiserky z domácí pekárny,
raznice na kaiserky,
kaiserky,
kaiserky s domaci pekarny,
domácí kaiserky,
kaiserky recept,
forma na kaiserky,
recept na kaiserky,
kaiserka recept,
recept na domaci kaiserky,
domácí kaiserky recept,
pečivo kaiserky,
domaci kaiserky jako z obchodu,
recept kaiserky,
domácí pekárna pečivo kaiserky,
recept na kaizerky z domácí pekárny,
pecivo kaiserka,
domácí pečivo kaiserky,
kaiserky jako z obchodu,
kaiserky polohrubá
Suroviny:
voda,
cukr,
sůl,
olej,
droždí,
mouka polohrubá,
mouka hladká
Komentáře (17)