Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 461 kJ / 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,16 g |
Tuky | 26,38 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 54,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zámecká drůbeží játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NxX6
Moje poznámka
Zámecká drůbeží játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NxX6
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 8 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 9 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno 15. 4. 2025 17:53
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno 15. 4. 2025 17:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 4 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 5 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 5 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 6 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 6 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 8 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 9 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 10 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 11 hodinami
Tématické fráze:
drůbeží játra recepty,
drůbeží játra,
drubezi jatra recept,
recept na drůbeží játra,
zámecká vepřová játra,
játra,
pokrmy z jater,
zamecka kureci jatra,
špíz z drůbežích jater,
krajení jater,
kuřecí játra recepty s rozinkami,
recepty z drubežích jater,
krájení cibule na špíz,
top recepty drůbeží játra,
drůbeýi játra recept,
recept drůbeži játra,
drůbeží játra v ostré omacce,
z?meck? vep?ov? j?tra,
drůbeží játra spiz,
zámecký špíz
Suroviny:
játra drůbeží,
jablko,
cibule,
sůl,
pepř,
paprika,
olej,
mouka hladká
Komentáře (8)