Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 268 kJ / 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory pečené s řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NONm
Moje poznámka
Brambory pečené s řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NONm
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno před 12 hodinami
Ovocná tlačenka
Přidáno před 13 hodinami
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Rizoto s chřestem a hráškem
Přidáno před 14 hodinami
Jahodové mlsání v mističce
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wikki před 44 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
ilkanna@seznam.cz před 1 hodinou
Jablečný perník
jalamo před 2 hodinami
Domácí těsto kataifi
Josef12099 před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Iwana666 před 2 hodinami
Rybí filé se sýrem
pankovazuzana před 7 hodinami
Bublanina
pankovazuzana před 7 hodinami
Kávové muffiny
pankovazuzana před 7 hodinami
Kuře s cizrnou na kari
pankovazuzana před 7 hodinami
Tématické fráze:
řapíkatý celer s bramborem,
recepty s řapikatym celerem,
pečené brambory v remosce,
zapečený řapíkatý celér s bramborem,
zapečené brambory s celerem,
zapačené brambory,
zapečený řapíkatý celer,
řepíkatý cerel,
celerové brambory,
smoothie s řapíkatým celerem,
vaření s řapíkatým celerem,
recepty z řepíkatého celeru,
řepíkatý cerel recepty,
řapíkaty cerel zapečený,
řepíkatý cerel recept,
brambory a celer,
pečené maso s celerem,
řapíkatý cerel recepty,
zapečený řapíkatý celer recepty,
recept s řapikatym celerem
Suroviny:
brambory,
celer řapíkatý,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (7)