Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 876 kJ / 209 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,19 g |
| Tuky | 2,02 g |
| Vláknina | 18,22 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 195 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 38,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BPoo
Moje poznámka
Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BPoo
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 15 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 15 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 15 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 15 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 16 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 17 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 17 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 18 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 18 hodinami
Tématické fráze:
telecí jazyk,
aspikový dort recept,
http prirucka. ujc.cas.cz,
http prirucka. ujc.cas.cz,
recepty se zampionama,
vepřový jazyk recept,
rozdíl mezi jalovcem a jalovčinkami,
hovězí jazyk recept,
kolik stojí hovězí jazyk,
recepty se zázvorem,
hovezí jazyk na na cibulce,
top recepty vepřový jazyk,
hovězí jazyk recepty,
pravidla pravopisu-osmažená cibulka,
omačka ze zampionama,
prirucka.ujc.cas.cz,
hovězí jazyk na cibulce,
jalovcinka koupit,
miluju jazyky,
hovězí jazyk na zázvoru
Suroviny:
jazyk hovězí,
cibule,
česnek,
žampióny,
zázvor,
vývar masový,
solamyl,
masox hovězí,
česnek mědvědí,
pažitka,
olej olivový,
sůl,
pepř celý,
jalovec,
cibule,
bobkový list
Komentáře (21)
Vzkaz pro neregistrované-toto jsou stránky o dobré mňamce a nápadech o vaření