Suroviny
Porce: 1-2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 583 kJ / 617 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,67 g |
Tuky | 46,67 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 2,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restovaný Hermelín v alpské šunce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AMP9
Moje poznámka
Restovaný Hermelín v alpské šunce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AMP9
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 15 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 19 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 19 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 21 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečná bábovka
Dagemar před 1 minutou
Salát z červené řepy
Radka61 před 4 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 9 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 10 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 11 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 11 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 12 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 13 hodinami
Tématické fráze:
alpská šunka,
hermelín recepty,
hermelín šunka,
hermelín vaření,
vareni hermelin,
sunka potrit olejem,
alpské sýry,
alpské sýry,
hermelín, šunka,
grylovany hermelin,
grylovany hermelin v parmske sumce,
hermelín se šunkou,
smažený hermelín s parmskou šunkou,
smažený hermelin obalený v parmské šunce,
jak obalit hermelin se šunkou,
hermelín a šunka,
smazeny hermelin v parmske sunce,
předkrm hermelín se šunkou,
alpske syry,
obaleny hermelin se šunkou
Suroviny:
sýr hermelín,
cibulka jarní,
šunka alpská,
olej,
majonéza
Komentáře (13)