Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Džusové řezy

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Fokuska Fokuska

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie31 191 kJ /
7 455 kcal
Bílkoviny85,26 g
Tuky343,36 g
Vláknina11,90 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 800 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy979,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Postup: Celá vejce ušleháme s cukrem do husté pěny. Vmícháme olej, mléko a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Vznikne dost řídké těsto, které nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme dorůžova (při 200°C asi 10 minut). Krok 2: 1. krém: Z džusu, gustinu a cukru uvaříme hustou kaši, a ještě teplou nalijeme na vychladlý plát těsta. Krok 3: 2. krém: Z mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvaříme pudink. Máslo ušleháme s cukrem a po částech vešleháme vlažný pudink. Natřeme na vychladlý 1. krém. Krok 4: Piškoty namáčíme do džusu smíchaného s rumem a skládáme na moučník. Nakonec pocákáme polevou.

Zveřejněno 1. 6. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Džusové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z76y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Džusové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z76y

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Přidávám fotku a bodík:-p:yes:

moc chutné musím to zkusit

:-) Moc chutne, vcera jsem delala :yes: jen ten druhy krem mi nevysel na cely plech .. takze priste o neco zvysim davku masla a pudinku. Diky za recept :-)

:-K:yes:

Jajaj!!!! Krááása!!:yes::yes:

Ukládám :-K5 bodík:yes:

Fokuska:-Kto je skvost :yes: naše chuťové buňky začínají míti zlost:-)):-D:-)) , 4.tý bodík posílám :yes: a do oblíbených ukládám ;-)

Krásné! Řezy, to je naše. . . :yes::-p;-)

Vypadá to moc pěkně a určitě moc také chutná.

vypadá to náááááádherně :-*

Tématické fráze:
dzusova buchta, poleva z dzusu, buchta z dzusu, džusové tvarohové řezy, dzusova buchta s tvarohem, buchta s džusovou polevou, buchta s džusovou polevou, řezy s džusovou polevou, poleva z pomerančového džusu, pudink z džusu, řezy s džusem, buchta dzusovka, krém z džusu, rezy s polevou z dzusu, vídeňské řezy, řez z džusu, buchta s polevou z pomerančového džusu, džusová buchta s pudinkem, dzusova poleva, buchta s polevou z džusu

Suroviny:
vejce, cukr, cukr vanilkový, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, džus pomerančový, cukr, moučka škrobová, máslo, cukr moučkový, mléko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, piškoty, džus pomerančový, rum,

Přidat fotografie receptu