Suroviny
Porce: 6 - 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 784 kJ / 6 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,68 g |
Tuky | 457,56 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 949 mg |
Sodík | 11,82 g |
Sůl | 28,96 g |
Sacharidy | 310,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okatý párkový štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/278z
Moje poznámka
Okatý párkový štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/278z
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 4 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 12 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 3 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 3 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 3 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 3 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 5 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 5 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 7 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 7 hodinami
Tématické fráze:
párkový dort,
párkový koláč,
nejlepší štrúdl,
párkové rizoto,
recept na štrůdl,
párkový dort z listového těsta na slano,
péct na obráceném plechu,
párkový,
strudl s parecky,
párkový koláč na na plech,
parkový v listovém teste,
párkový na dorty,
párečky v listovém těstě,
párkovi dort recept,
štrůdl na slano s párkem,
recept na párkový okraj na pizze,
recept parkový koláč,
obrácený štrůdl,
listové těsto 15 ran,
koláč pečený na obráceném plechu
Suroviny:
těsto listové,
párky,
sýr eidam,
vejce,
sůl
Komentáře (21)