Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sladké povidlové rohlíky

Hodnocení receptu je 4,9 (28×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

BILKOVAI BILKOVAI

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 233 kJ /
2 685 kcal
Bílkoviny70,86 g
Tuky72,71 g
Vláknina15,84 g
Cholesterol 594 mg
Sodík 1,74 g
Sůl4,32 g
Sacharidy428,84 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny nahážeme do pekárny v pořadí, jak je psané v surovinách a zapneme program těsto. Krok 2: Vykynuté vyválíme na 2 placky, které rozřežeme na výseče. Na nejširší část dáme povidla, a svineme do rohlíčku. Krok 3: Přendáme na plech, necháme kynout ještě 30 - 40 minut, potom potřeme žloutkem a posypeme drobenkou. Pečeme na 200 st. cca 10 - 15 minut.

Zveřejněno 4. 5. 2010

Poznámka autorky BILKOVAI

Výborná snídaně :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sladké povidlové rohlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/572Z

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sladké povidlové rohlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/572Z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Upekl jsem a byl jsem pochválen. Tímto přeposílám pochvalu autorce receptu. Odzkoušel jsem 3 náplně: švestková povidla, hrušková povidla, anglickou citrusovou marmeládu (pomeranč, citron, zázvor).

Dnes jsem pekla, jsou výborné.:yes: Perfektní těsto.:-)

Výborné :yes:

Metemo, jsem ráda, že se povedly;-) To mně připomnělo, že je musím taky upéct.:-*

Včera navečer jsem pekla, do části jsem dala povidla švestková a do části povidla jablková - ty byly pryč dřív. Krásné těsto - pěkně se s ním pracuje, jen mě nejdou umotat tak krásné rohlíčky. Posílám další bod, +12. Příště zkusím i s makovou náplní.:-p:yes:

Dobré :yes:

Vašku, máš je krásný:-O:yes:

IVETKO. Zachránil jsem jen tak tak na fotky. Příště bude těsto s více soli a méně cukru a věřím, že to bude s dobrou masovou nádivkou taky žravý. Už se těším a zas se ohlásím. Václav. Dávám dvě fotečky.

Vašku, mám velkou radost, že chutnalo:-8

Ivetko. Již jsem podobné rohlíčky dělal a byly moc dobré, proto jsem se rozhodl udělat je zase podle tebe, kdy se mi zdál recept jednoduší. Šlo to fantasticky a také fantastické byly. Musím mrknout, zda se nesnědli. Dodal bych foto.Václav

Dobré +bodík 7

Holky děkujíííí:-K:-K:-K:-K:-)):-)):-))

Moc se Ti povedly:yes:

Hmmm, dala bych Ivetko, a máš nádherné fotky:yes:

:yes::yes::-p

Načíst další komentáře (2)

Tématické fráze:
sladké recepty, křehké makové rohlíčky, sladky rohlík, povidlové rohlíčky, sladký smažený rohlík, povidlové rohlíky, top recepty sladke recepty, rohliky, recepty sladké, sladké rohlíky z domácí pekárny, snídaně s novou recepty bratislavské rohlicky, sladke rohličky, povidlové recepty, sledké recepty z povidly, sledké recepty z povidly, makové rohlíky lada hruška, smazeny rohlik na sladko, šátečky nebo rohlíčky sladké, rohlíky z domácí pekárny, domaci pekarna rohliky

Suroviny:
mléko, žloutek, máslo, sůl, mouka polohrubá, mouka hladká, cukr, droždí čerstvé, povidla švestková, drobenka, žloutek

Přidat fotografie receptu