Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 847 kJ / 919 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,88 g |
Tuky | 24,56 g |
Vláknina | 48,00 g |
Cholesterol | 659 mg |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 5,21 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kuličky v sezamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kroE
Moje poznámka
Hovězí kuličky v sezamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kroE
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 2 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 2 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 17 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 19 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec
VeraStranska před 11 minutami
Segedínský guláš
Dasa89 před 16 minutami
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 17 minutami
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 26 minutami
Rychlé nekynuté koblížky
lenka adamcova před 1 hodinou
Velikonoční mazanec
manina před 1 hodinou
Americké kotlety
evikju před 1 hodinou
Chlebové bagety
1Jirina před 2 hodinami
Anglické palačinky
káťa před 3 hodinami
Jedničkové rybí filé
cookamater před 3 hodinami
Tématické fráze:
masové kuličky v sezamu,
maso v sezamu,
mleté maso sezam,
sezamová strouhanka,
kuličky z vařeného hovězího masa,
hovězí maso v sezamu,
kuličky z hovězího mletého masa,
kuličky z hovězího masa,
masové kuličky z hovězího masa,
hovězí mleté kuličky videorecept,
hovězí na sezamu,
mlete maso obalene v sezamu,
fazolky na sezamu recept,
hovězí maso a sezam,
hovezi na sezamu recept,
thajske hovezi sezamove seminko,
kuličky masové obalené v sezamu,
koření sezam strouhanka,
recepty na hovzi kulicky,
recepty kuličky z hovězího masa
Suroviny:
maso hovězí mleté,
žampiony sterilované,
vejce,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
strouhanka,
semínka sezamová
Komentáře (2)