Den čokoládových pecek
Čokoláda je směs kakaa, tuku, mléka a cukru. Historii čokolády začali psát Mayové a Aztékové již před 3000 lety ve Střední Americe. Na začátku 16.… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Čokoláda je směs kakaa, tuku, mléka a cukru. Historii čokolády začali psát Mayové a Aztékové již před 3000 lety ve Střední Americe. Na začátku 16.… Číst dál
Ať už připravujete hamburgery, steaky, zeleninu nebo třeba pizzu, je třeba si najít techniku grilování, která vám bude vyhovovat. Jednou z… Číst dál
Využití vlašských ořechů v kuchyni je poměrně pestré. Navíc jejich konzumace má pro lidský organismus příznivý vliv – jsou například dobrým zdrojem… Číst dál
Suflé můžete připravit čokoládové, kopřivové, květákové, ale i sýrové. Recepty na všechny tyto pochoutky najdete na webu Toprecepty.cz. Poradíme, jak… Číst dál
Jahody si sice můžete koupit, ale mnohem větší radost z nich budete mít, pokud si je sami nasbíráte. Ať už na vlastní zahrádce nebo na nějaké farmě… Číst dál
Jahody jsou chutné, zdravé a oblíbené. Dopřejeme si je, kdykoliv máme možnost. Nejlepší jsou čerstvé, sklizené z vlastní zahrady či formou samosběru.… Číst dál
Čaj se těší celosvětově velké oblibě. Svěží a voňavý nápoj připravovaný ze sušených listů čajovníku čínského má pro lidské tělo blahodárné účinky. V… Číst dál
Pudink je sladký pokrm, který se připravuje z mléka a pudinkového prášku obsahující převážně kukuřičný škrob a barviva. Podle chuti se při přípravě… Číst dál
Šnek je hovorový výraz pro hlemýždě, který patří mezi plže s ulitou a všichni jej známe z naší přírody. K chovu šneků pro výrobu masa, kaviáru a… Číst dál
Víno je alkoholický nápoj z hroznů nebo moštu z vína. Kvašením cukrů v plodech hroznového vína vzniká lahodný mok s obsahem alkoholu v rozmezí cca 9… Číst dál
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř