Den vejce Benedikt
Pokud si v restauraci dnes objednáte vejce Benedikt, čeká vás příjemné chuťové překvapení. Pokrm se skládá ze ztraceného (pošírovaného, zastřeného)… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud si v restauraci dnes objednáte vejce Benedikt, čeká vás příjemné chuťové překvapení. Pokrm se skládá ze ztraceného (pošírovaného, zastřeného)… Číst dál
Sýr je mléčný výrobek, který je známý již skoro 8000 let. Při jeho přípravě se používá savčí mléko (např. kravské, ovčí, kozí i buvolí nebo velbloudí… Číst dál
Česnek se používá při vaření už tisíce let. Má štiplavou chuť, která se však během tepelného zpracování zjemní. Stačí vzít stroužek této zeleniny,… Číst dál
Banány jsou oblíbené díky své sladké chuti u dětí i dospělých. Kromě přímé konzumace se skvěle hodí třeba do smoothies či jogurtů. Ale to není… Číst dál
Čaj je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších nápojů na světě. Vyrábí se z listů rostliny Camellia sinensis, která pochází z Číny, ale nyní se… Číst dál
Kešu známe jako výživné ořechy, které svým tvarem připomínají ledvinu. Jsou bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty. Nejsou pouze chutné, ale… Číst dál
Želatinové fazolky mohou mít mnoho různých příchutí, a to včetně ovocných či pikantních. Oblíbené jsou třešňové, jahodové, citronové či banánové. Na… Číst dál
Chřest bývá označován také jako luxus na jídelním stole nebo také král zeleniny. Zaujme svou lahodně jemnou, lehce nasládlou chutí, která tak trochu… Číst dál
Den pikniku připomíná důležitost trávení času s rodinou a přáteli na čerstvém vzduchu. Měl by to být den plný pohody, pohybu a dobrého jídla. Kdo se… Číst dál
Historie preclíků sahá mnoho století do historie. Údajně je měli vytvořit poprvé mniši jako odměnu pro děti, které se naučily modlitby. Traduje se,… Číst dál
Žebírka jsou na gril jako dělaná, je doporučováno je předtím však ještě předpéct v troubě. Gril jim pak dodá kouřový nádech a chuť. Na grilovat… Číst dál