Den želatinových fazolek
Národní den
Jak už název napovídá želatinové fazolky, které mají svůj den 22. dubna, jsou drobné cukrovinky ve tvaru fazolí. Netřeba v tom hledat velkou vědu. Jde o pestrobarevnou pochoutku velikosti malého sousta vyrobenou ze směsi cukru, kukuřičného sirupu a dalších ingrediencí.
Želatinové fazolky mohou mít mnoho různých příchutí, a to včetně ovocných či pikantních. Oblíbené jsou třešňové, jahodové, citronové či banánové. Na drobných cukrovinkách ve tvaru fazolí si pochutnávají lidé po celém světě. Díky vysokému obsahu cukru, dokážou dodat rychle energii.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Využití želé fazolek
Ne nutně musí sloužit jen k přímé konzumaci. Můžeme je také použít třeba jako ozdobu na dorty či cupcaky. Někdo je může mít také jako pomůcku pro učení dětí, konkrétně počítání a barev. Je třeba mít na paměti, že bychom měli jíst tuto pochutinu s mírou a dbát na vyváženou stravu.
Související články
Související recepty
Kdo by neměl promeškat Den želatinových fazolek?
Dejte jim vědět
V následujících letech tento den připadá na
Následující významné dny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 10 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 12 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 15 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 16 hodinami