Den pekingské kachny
Historie této speciality sahá až do 14. století, ale pravou pekingskou kachnu, tak jak se má správně připravovat si můžete vychutnat snad už jen v… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Historie této speciality sahá až do 14. století, ale pravou pekingskou kachnu, tak jak se má správně připravovat si můžete vychutnat snad už jen v… Číst dál
Konzumace tvarohu má příznivý vliv na lidský organismus. Mléčný výrobek smetanové chuti obsahuje velké množství bílkovin, naproti tomu je v něm… Číst dál
Na křupavé pochoutce z pukané kukuřice si pochutnávali už indiáni před více než 5 000 let. Aztékové pukání kukuřičných zrn považovali za magické a… Číst dál
Historie výroby sýra sahá až do roku 8000 př. n. l. Stejně jako mnoho významných vynálezů, i sýr pravděpodobně vznikl nedopatřením. Syřidlo (enzym,… Číst dál
Müsli tyčinky často volíme jako zdravou variantu svačiny na cesty nebo do práce, když nemáme čas na jiné, vydatnější jídlo. Přesto že jsou malé, díky… Číst dál
Nabídka omáček k masu je velmi pestrá, od sladkých chilli omáček, přes různé pikantní dipy třeba ke steakům, až po ty opravdu pálivé - stačí si jen… Číst dál
Koláče nás provází celým životem, všichni si je pamatujeme už z dětství. Ovocný koláč s máslovou drobenkou jak ho dělala babička jen tak někdo neumí,… Číst dál
Arašídové máslo je relativně zdravá pochutina, vyrobená mixováním arašídů. Ty obsahují velké množství tuku, který při mixování uvolní, takže má… Číst dál
Pravá irská káva je tvořena přibližně 200 ml silné filtrované kávy s jedním panákem irské whisky a trochou třtinového cukru, nahoře pak leží silná… Číst dál
Příprava zelené šťávy je velmi jednoduchá. Pomůže vám odšťavňovač, díky kterému z ovoce a zeleniny dostanete rychle a efektivně všechny vitamíny a… Číst dál
Přijít pouhý měsíc po vánočním a novoročním přejídání se Dnem čokoládového dortu může na někoho působit jako špatný vtip. Mlsouni prominou. Příliš… Číst dál
Jak se daří finalistům Peče celá země: Vojtěch vyprodává kurzy, Tereza frčí na sítích a Roman se naučil důležitou věc
Saláty podle Přemka Podlahy: V devadesátkách frčel těstovinový salát s kuřetem nebo hermelín v zelí
Sezona letních jablek je tady. Tohle je 5 nejlepších způsobů, jak je zpracovat. Připravte z nich pikantní čatní nebo jablečný ocet