Den preclíků v čokoládě
Národní den
Den preclíků v čokoládě připadá na 7. října. Preclíky v čokoládě jsou oblíbeným chroupáním pro volné chvíle a třeba v Americe jsou těmi nejoblíbenějšími preclíky vůbec.
Není se co divit, že jsou tak oblíbené – tenké, křupavé, máčené v čokoládě v sobě snoubí slanou i sladkou chuť, a to je ve výsledku velmi příjemné. Většina lidí si je pravidelně kupuje v obchodě, ale najdou se i takoví, kteří si upečou preclíky svoje a ty pak namáčí v čokoládě podle chuti – hořké, mléčné nebo i bílé.
Jak na čokoládové preclíky
Nejjednodušší je však vzít koupené slané preclíky, roztopit dobrou čokoládu, preclíky v ní namočit nebo je čokoládou jen pocákat a dobrota je na světě!