Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

U nás je to obdobné, fazolky na kyselo ani náhodou, ale tyto dělám často. Je to rychlé a chutné, k masu jedinečné.

magdalenka: to je nádherná pochvala, děkuji! 😍😘

Ano, toto jsou přesně ty řezy, které dělávala babička na Záhorí, vždy v neděli, když jsme u ní byli na oběd 😊... a Zlatý klas je k dostání v síti Coop Jednot, určitě na jihu Moravy 👍

Napipi76: Děkuji za komentář a přeji příjemný, pohodový den :-K

Marie Švarcova: Děkuji za odpověď. Máte pravdu, v některých receptech je sůl přidaná, jinde ne. Každý si to asi musí zkusit, jestli sůl přidat nebo ne. :-)

houba: Děkuji za kladný komentář.

výborná, jednoduchý recept, vařím podle ní

výborná, dělám ji už podruhé, díky 🙂

srettka: video v článku se zdá, není originální k uvedenému receptu. Těsto i práce s ním je dost odlišná, trochu to zavádí, škoda, že jste nepoužila jiné video. Jinak chlebík chutná, je opravdu výborný, zrovna jsem zadělala, 😊 ještě poprosím o radu, nedal by se ten škrob nahradit jinou surovinou? Třeba tapiokovou nebo čirokovou moukou nebo kombinací vhodných jednodruhových? Děkuji

vladbou: :-K Děkuji za komentář a přeji příjemný den :-K

srettka: pekla jsem ho ve formě na biskupský chlebíček, ve kterém těsto i kynulo. Nevím,jaké jiné prostředí se tvořilo, na kvalitě chleba jsem to nepoznala. Byl výborný! Navíc mi odpadla činnost s manipulací s horkým hrncem a pečícím papírem. Někdy v jednoduchosti je síla i krása. 😊

naprostý souhlas, dnešní jakoby lunch nemá s dřívějším společného vůbec nic, možná snad plechovku. Já si ho nedávno koupil v dobré víře, že si ho opeču jako před padesáti lety v trojobalu. Bohužel ta namletá srač..., co vypadla z plechovky šla rovnou do koše.

Monika146: Tak to mám velkou radost, moc děkuji.

Teda, s banány jsme knedlíky ještě nezkoušeli 😁 ale proč ne, aspoň knedlíky dosladí 😊