Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové příspěvky diskuze

Příspěvky fóra: všechny | pouze poslední

:-? DOTAZ: "novinky na webu" - ještě se vracím ke komentářům u receptů, ale s jiným dotazem -
1) proč jsou některé příspěvky podbarveny šedě a jiné béžově (prý odstín 25) - u dále uvedeného rcp mám dojem, že se jedná o příspěvek autora (což chápu) a příspěvky moderátorek (tam je mi záhadou proč) - nikde jsem nenašla vysvětlení.
2) co znamená v pravém horním rohu fotografie autora příspěvku snad hvězdička umístěná snad v hlavě medvěda (je to tak mrňavé, že se mi to nepodařilo lépe rozklíčovat), i když na fotce v profilu nic takového není.
Příklad:

Nadja: :-) má to jednoduché vysvětlení. Ale to už je spíš na debatu pod receptem, nebudeme tady spamovat diskuzi o vzhledu webu;-)

cathleen: už jsem si je přečetla - název ve mně vzbudil dojem, že v těstě bude káva, ale není.....;-)

MarcelaPa: ne, opravdu to tak nebylo míněno, jen  malinko neobratně napsáno. Ani mně samé se v písemném projevu vždycky nepodaří zachytit přesně moje myšlenky, které bych vyjádřit chtěla.

Jsem ráda, že je tedy vše vysvětleno a můžeme na Topkách dál povídat a přidávat recepty :-D (já už dnes ráno začala. Přidala jsem vyzkoušený recept na moc dobré rohličky ;-) )

cathleen: Ivo, nepodsouvám, ale věta "Diskuze a komentáře jsou bezva, ale co třeba přidat nový recept" na mě takto působila. Tím bych to také ráda uzavřela.:-K

:-K cathleen: ahoj Ivo, už jsem si říkala, že ses delší dobu neozvala (alespoň se mi to tak zdálo).
;-) Vím, že to, co se týká stránkování komentářů pod recepty je na mne. Snažila jsem se to vysvětlit nejprve krátce: jednoduše řečeno - nechte to tak, jak to bylo. Když z odpovědi vidím, že můj popis asi nebyl zcela pochopen, snažím se to upřesnit a napsat to polopaticky. Ale ne vždy se mi to asi povede. S tímto tématem končím; uvidím, jak se to dál vyvine. ;-)

Moc mě mrzí, že jsem včera nebyla doma :-( určitě bych se k holkám moderátorkám připojila. S velkou prosbou k vám - o pochopení i o trpělivost.

Moderátorky jsou tu nejen pro opravy receptů, ale především jako váš spojovník mezi vámi a vývojáři, kteří web neustále ladí.

Takže:
  • přinášíme vám zprávy o novinkách na webu a snažíme se o jejich vysvětlení
  • vaše prosby o nápravu zas předáváme vývojářům (to okolo komentářů bylo skutečně  předáno, jen musíme počkat na úpravu, je toho moc)
  • ne všechny požadavky vás, uživatelů jdou přivést do praktického života - pak se snažíme vysvětlit, proč to nejde. Ale opravdu se jimi zabýváme!
  • jsme tu opravdu hlavně pro vás, vaše recepty - to vše dělá náš web tak výjimečným


Vaše požadavky, které je potřeba podle vás řešit, potřebujeme vysvětlit krátce a výstižně - v tom množství včerejších příspěvků, často s opakujícími se upozorněními na stránkování komentářů pod recepty....jsem se i já ztratila :omg: Krátce a výstižně, ať to snadno pochopíme a můžeme předat vývojářúm.

Pokud máte stejný názor jako kamarádka, která psala chvili před vámi, prosím - používejte palečky (lajky) pod jejím komentářem. i to často stačí :-)

Nesnažte se za každou cenu najít chybu - ano, stále tu chyby jsou... Budeme moc rádi, když nás na chybu, kterou potkáte, upozorníte:-KDěláme pro web i jeho uživatele, co můžeme.

Hezký a klidný zbytek neděle!
Iva

MarcelaPa:
prosím, nepodsouvej lidem něco, co nebylo řečeno, ani takto myšleno...vím to, s Pavlínou jsem o včerejší zdejší debatě ráno mluvila ;-)

pavlina.simr: takže člověk, který nepřidává recepty, ať už z jakéhokoli důvodu, by sem raději neměl chodit? Vaše poslední věta tomu nasvědčuje. Nebo je lepší přidat těsto na štrúdl po 395., tak jak je to poslední dobou zvykem? Nemyslím to jako útok, pouze se ptám.

veronika_straka: děkuji za vysvětlení, kde se audio nachází - dříve jsem na recept s audiem nenarazila. Pro někoho to může být prima, ale já bych nestíhala tak rychle přidávat suroviny, i kdybych je měla předem připravené.

pavlina.simr: asi to tedy neumím vysvětlit tak, abyste pochopila, co tím myslím. Ale rozhodně se v průběhu čtení vůbec nevracím na začátek stránky, jen bych se ráda co nejrychleji dostala na vůbec první komentář přidaný k receptu, tudíž se musím dostat až na úplný konec všech komentářů. U zmiňovaného receptu "Pavlišov" na komentář Výbušné z 15. 3. 2009 12:51h.

Tak jsem to zkusila vysvětlit ještě jednou, ale lépe to již nesvedu. Děkuji.
*** Pokoušela jsem se to vyřešit jinak, a zadařilo se mi, i když trochu krkolomně (počet celkem přidaných komentářů děleno 15 = počet stránek komentářů) a pak jen do adresy za lomítko přidat třeba /?stranka=4
Např. .....toprecepty.cz/recept/18981-nadychany-hrneckovy-pernik/?stranka=12

Před 3 hod. jsem přidala komentář, v němž došlo k zalomení adresy receptu - omlouvám se za to, že jsem si toho nevšimla dříve a neopravila. Správně má být: Pavlišov (51 komentářů) -

magdalenka: Za vaše recepty jsme samozřejmě rádi a web je především o nich a o inspiraci pro ostatní, proto píšu, že je fajn nějaký přidat. I já mám tuto činnost v plánu, protože mě to tu baví se vším všudy a ráda bych své recepty také sdílela.

pavlina.simr: Dobrý večer, ďakujem za poučenie. Tiež Vás poprosím, zistite si, koľko receptov (originálnych a neopozeraných) som ja pridala, alebo ako moderátorka (istú dobu) čo som pre úroveň TR spravila.

Nadja: Zajímalo Vás, kde najdete ty hlasové přepisy receptů, což jsem vysvětlila s přiloženým souborem, který bohužel teda nelze zobrazit. 
Hlasový přepis je audio, které si pustíte třeba u receptu na Nadýchaný hrnečkový perník pomocí oranžového tlačítka "Audioverze" vedle nápisu "Postup přípravy".
Zbytek Vám teď polopaticky popsala kolegyně Pavlína a opravdu bych již jen vyčkala, co s tím kluci budou moct udělat dál. 
Diskuze se jinak bude točit stále v kruhu.
Hezký večer