Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové příspěvky diskuze

Příspěvky fóra: všechny | pouze poslední

kimlo: Dobrý den a jaký máte prohlížeč? Já mám Firefox a mám je tu.

Dobrý deň, prečo sa mi v poslednej dobe po vytlačení receptu na ňom nezobrazuje QR kód?

kiJarka: Určitě na to má strava vliv. Mně pomohlo zařadit víc potravin s kolagenem, hlavně vývary z kostí nebo želatinu. K tomu dostatek bílkovin- maso, vejce, ryby, protože klouby potřebují tyhle látky. Důležité jsou i omega-3 a vitamín C na tvorbu kolagenu. Ale furt mám takovou zkušenost, že samotná strava tě uplně od problémů nespasí. K tomu všemu beru výživu která obsahuje i látky jako MSM, glukosamin, kurkumin atd.. konkrétně zlatý muflon. Jsou tam látky, které jen tak ze stravy nepřijmeš, takže to má na klouby zásadní vliv. A co jsem různě zkoušela tak takhle je fakt nejúčinnější. Ale určitě bych stravu nepodceňovala.

Dobrý večer . Baví mě jak každý vaří levně . Zkuste uvařit za 500 jídlo na tři čtyři dny samozřejmě že se bohužel bude jíst ty tři dny ale nemáte vůbec nic a teď všichni Pro 4 lidí .

blooda: ale pozor, kdo trpí na močové kameny, tak brusinky nee!

Já bych použila mlýnek na maso 🌺

Slyšela jsem o probiotikách že by na tohle mohly přesně pomoct. U mě je nadýmání i plynatost v poslední době fakt problém, a to jsem se snažila hodně omezit potraviny které to způsobují, ale celkově jím dost zeleninu a zdravější stravu, takže se tomu nedá uplně vyhnout 😓 ale co ty probiotika, zafungovaly vám na tohle?

Použijte sekáček potravin. Podle množství masa a velikosti sekáčku budete muset rozmělnit třeba nadvakrát. Ale jde to moc dobře.

Ahoj,delám pomazánku z masa.a delám to se stolním mixérem.a mixer se namáhá a težko to mixuje.poradite mi prosím vás co mám delat?

blooda: Ahoj, brusinky jsou skvělý na prevenci, hlavně brání bakteriím, aby se uchytily v močáku. Mně se osvědčil doplněk stravy Urigo, který kombinuje brusinky s D-manózou – přijde mi to účinnější než jen samotné brusinky. Ale když už je zánět tak tam už to chce často antibiotika. Hlavně pít hodně vody a na posílení mikroflóry zkusit i probiotika.

Doporučuji k přečtení článek o surimi výrobcích - nepostačíte se divit:
www.vimcojim.cz/magazin/clanky/o-vyzive/Surimi-tycinky-ala-krab---bez-kraba-a-temer-bez-ryb__s10010x10861.html
Autorka zde mj. uvádí: Surimi pochází z japonštiny a je to vlastně pasta z rybího nebo krabího masa. S krabem a rybami ale nemají kupodivu moc společného.

pavlina.simr: děkuji, i za pokračování na SZ.
Kontaktní formulář jsem před nějakou dobou využila, ale bez jakékoliv odezvy.

Nadja: Dobrý den, sekce spolu samozřejmě souvisí, tvoříme jeden tým, ale každý má na starosti jiné činnosti. My máme na starosti receptovou část, někdo jiný zase Magazín a Tipy a triky. Web je velmi obsáhlý. Připomínky můžete psát přes kontaktní formulář, odkaz Vám zaslala Veronika, ale posílám tedy ještě jednou: www.toprecepty.cz/kontakt.php
Děkuji za pochopení

veronika_straka: děkuji za odpověď.
** Video o květáku - potom musí být chyba v originále - uvedeno tam je tbsp = polévková lžíce.
** Na horní liště nabídky sice jsou uvedeny "Recepty, Magazín, Tipy a triky, Slovník, Diskuze, Kalendář, Shop", ale domnívala jsem se, že to je jen rozčlenění pro snadnější vyhledávání. Vůbec mě nenapadlo, ani jsem se nikde nedočetla, že by to mohlo být dělení do nějakých sekcí, které spolu zřejmě nesouvisí, jen se vyskytují pod stejnou firmou TOPRECEPTY.cz.
A když si rozkliknu jakoukoliv "sekci" z nabídky na liště, tak tam nikde nevidím, že se jedná o samostatnou sekci, a kdo za ní stojí, (různí moderátoři, redaktoři, editoři). Ani když si rozkliknu ikonku kuchařské čepice, žádné podobné informace tam nejsou.
*******************************
Možná by stálo za úvahu tyto a podobné informace o celém webu uvést souhrnně na jednom místě, tak jako to mívají různé firmy uvedeno v záhlaví na hlavní liště "O nás".

Nadja: ještě bych se vrátila k videu o květáku - lžičky v českém překladu jsou správně, jelikož i ve videu jsou použity na odměření lžičky. 
Ano, jsme rozděleni na 3 základní sekce - Recepty, Magazín a Tipy a triky - ostatně, jako to je na horní liště nabídky a u všech sekcí vidíte, kdo za nimi stojí, že to jsou různí moderátoři, redaktoři, editoři.
Pokud budete mít pocit, že je potřeba chybu nahlásit a informovat o tom autorku článku, jistě jí email poslat můžete.

Naposledy jste si prohlédli