Nutriční hodnoty (Salát s krabem a krevetami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 4 232 kJ / 1 011 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 90,35 g |
– nasycené | 12,07 g |
– nenasycené | 74,72 g |
–– mononenasycené | 47,96 g |
–– polynenasycené | 26,76 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 339 mg |
Sodík | 840 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 7,44 g |
– cukry | 4,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g vyloupaných krevet | Krevety loupané | 200 g |
20 20 tyčinek Surimi | Surimi | |
pórek | Pórek čerstvý | |
2 2 okurka salátová | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
bílé zelí | Zelí bílé čerstvé | |
5 lžic 5 lžic nejlépe olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
šťáva z jednoho citrónu | Citrón čerstvý | |
lžíce lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3 lžíce 3 lžíce majolky | Majonéza | 45 g |