Nutriční hodnoty (Houbový měšec s bílým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 370 kJ / 2 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 177,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,79 g |
Tuky | 124,49 g |
– nasycené | 63,47 g |
– nenasycené | 48,73 g |
–– mononenasycené | 43,41 g |
–– polynenasycené | 5,32 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 545 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 22,79 g |
– cukry | 7,65 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g vepřové pečeně bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | 700 g |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce bilého suchého vína | Víno bílé suché | 30 ml |
olej na opečení | Olej řepkový | |
50 g 50 g másla do trouby | Máslo kravské | 50 g |
200 g 200 g nakrájených čerstvých hub (směs) | Hřib čerstvý | 200 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |