Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové soté v tomatové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 689 kJ /
1 360 kcal
Bílkoviny133,82 g
– z toho živočišné bílkoviny125,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,27 g
Tuky56,31 g
– nasycené29,00 g
– nenasycené22,12 g
–– mononenasycené13,12 g
–– polynenasycené9,00 g
––– omega 30,20 g
Vláknina20,84 g
Cholesterol 245 mg
Sodík 6,16 g
Sůl15,99 g
Sacharidy73,72 g
– cukry32,38 g
––– laktóza4,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kýty Vepřová kýta 500 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky pepře Pepř černý 1.25 g
4 4 cibule (opravdu čtyři) Cibule čerstvá 280 g
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
1/8 l 1/8 l smetany (125 ml) Smetana kravská sladká 12% 125 ml
1/8 l 1/8 l bujónu nebo masového vývaru (z masoxu) Bujón hovězí 125 g
3 lžíce 3 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.