Nutriční hodnoty (Hanácké halušky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 16 574 kJ / 3 961 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 73,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,30 g |
Tuky | 236,58 g |
– nasycené | 123,85 g |
– nenasycené | 106,72 g |
–– mononenasycené | 91,14 g |
–– polynenasycené | 15,57 g |
––– omega 3 | 1,06 g |
Vláknina | 24,60 g |
Cholesterol | 318 mg |
Sodík | 6,82 g |
Sůl | 16,93 g |
Sacharidy | 330,03 g |
– cukry | 24,73 g |
––– laktóza | 11,11 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |
100 g 100 g brynzy | Brynza | 100 g |
200 ml 200 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
120 g 120 g olomouckých syrečků | Tvarůžky | 120 g |
200 g 200 g uzené slaniny | Špek | 200 g |
2 2 mladé pórky | Pórek čerstvý |