Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hanácké halušky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie16 574 kJ /
3 961 kcal
Bílkoviny115,71 g
– z toho živočišné bílkoviny73,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,30 g
Tuky236,58 g
– nasycené123,85 g
– nenasycené106,72 g
–– mononenasycené91,14 g
–– polynenasycené15,57 g
––– omega 31,06 g
Vláknina24,60 g
Cholesterol 318 mg
Sodík 6,82 g
Sůl16,93 g
Sacharidy330,03 g
– cukry24,73 g
––– laktóza11,11 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g brambor Brambor zimní 750 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
10 g 10 g másla Máslo kravské 10 g
100 g 100 g brynzy Brynza 100 g
200 ml 200 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
120 g 120 g olomouckých syrečků Tvarůžky 120 g
200 g 200 g uzené slaniny Špek 200 g
2 2 mladé pórky Pórek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.