Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní pečená zelenina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 454 kJ /
348 kcal
Bílkoviny10,76 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,76 g
Tuky0,86 g
– nasycené0,27 g
– nenasycené0,27 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,22 g
––– omega 30,02 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy69,00 g
– cukry12,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 dýně (nejlépe hokaido) Dýně čerstvá
4 4 červené řepy Červená řepa čerstvá
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 lilky Lilek čerstvý
sůl Sůl mořská
provensálské koření (dle chuti) Provensálské koření
1 palička 1 palička česneku Česnek čerstvý 80 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.