Nutriční hodnoty (Podzimní pečená zelenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 454 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,76 g |
Tuky | 0,86 g |
– nasycené | 0,27 g |
– nenasycené | 0,27 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,22 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 39 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 69,00 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 dýně (nejlépe hokaido) | Dýně čerstvá | |
4 4 červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 lilky | Lilek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
provensálské koření (dle chuti) | Provensálské koření | |
1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
olej | Olej řepkový |