Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Oĺe oranž fofrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 315 kJ /
3 183 kcal
Bílkoviny67,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky42,12 g
– nasycené6,14 g
– nenasycené29,08 g
–– mononenasycené19,96 g
–– polynenasycené9,12 g
––– omega 31,86 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 329 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy626,00 g
– cukry260,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 l 1/2 l polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1/4 l 1/4 l cukru krupice Cukr bílý 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
1 1 smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%
1 lžička 1 lžička sušené pomerančové kůry Pomerančová kůra sušená
sušené brusinky (nebo želé kuličky do pečiva) Brusinky sušené
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 smetany na vaření Smetana kravská sladká 12%
1 1 pudinkový prášek bez vaření (Oĺé) Puding v prášku
1 1 vymačkaný pomeranč (i s dužinou) Pomeranč čerstvý
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
čokoláda na ozdobu (strouhaná, hoblinky) Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.