Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s fenyklem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 393 kJ / 572 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 28,00 g |
– nasycené | 10,80 g |
– nenasycené | 15,65 g |
–– mononenasycené | 13,25 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 44,50 g |
– cukry | 36,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g cestovín ( vrtuľky, špirály a pod ) | ||
1 1 menšia hľuza fenyklu | Fenykl hlíza | |
2 2 – 3 kyslé uhorky | ||
2 2 v oleji nakladané kapie | Paprika červená čerstvá | 500 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
100 g 100 g olív | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
100 g 100 g strúhaného syra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 1 lyžica oleja | ||
soľ | Sůl mořská | |
3 3 lyžice nálevu z uhoriek | ||
1 1 lyžica horčice | Hořčice plnotučná |