Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s fenyklem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 393 kJ /
572 kcal
Bílkoviny30,00 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,50 g
Tuky28,00 g
– nasycené10,80 g
– nenasycené15,65 g
–– mononenasycené13,25 g
–– polynenasycené2,40 g
––– omega 30,10 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,50 g
Sacharidy44,50 g
– cukry36,50 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g cestovín ( vrtuľky, špirály a pod )
1 1 menšia hľuza fenyklu Fenykl hlíza
2 2 – 3 kyslé uhorky
2 2 v oleji nakladané kapie Paprika červená čerstvá 500 g
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
100 g 100 g olív Olivy čerstvé zralé 100 g
100 g 100 g strúhaného syra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 1 lyžica oleja
soľ Sůl mořská
3 3 lyžice nálevu z uhoriek
1 1 lyžica horčice Hořčice plnotučná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.