Krakonošovo tajemství
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 859 kJ / 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,78 g |
Tuky | 9,82 g |
Vláknina | 6,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 23,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tímto receptem jsem se inspirovala v časopise "Rytmus života"
Hořčici jsem použila francouzskou Dijonskou a pepř byl drcený tříbarevný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 7. 2013 07:52
dělávám podobně, moc dobré, doporučuji všem
11. 6. 2013 16:40
Dneska jsem to udělala,pro změnu jsem se inspirovala Chvilkou v kuchyni ,výborný recept...přidala jsem fotku
7. 12. 2011 21:23
je to moc dobré, rychlé a bez nádobí...paráda
26. 1. 2011 10:39
Růženko, dělám stejně, takže vím, že tahle dobrota nejenom voní, ale i báječně chutná
25. 1. 2011 18:37
Další recept z jednoho hrnce a určitě moc velká dobrota. Paráda +
25. 1. 2011 15:31
Ty brďo tak to jo to bych si taky dala+1
25. 1. 2011 15:05
Růženko bodtaky dělávám podobné, je to moc dobré
25. 1. 2011 14:50
Holky moc vám děkuji za kladná vyjádření k tomuto receptu a za bodíky opravdu vyzkoušejte,je to mooooc dobré a i rychlé a Srettko tu vůni tohoto papání jsem naschvál směrovala k tobě,já věděla,že tě probudí opravdu to krásně vonítakže díky moc
25. 1. 2011 12:43
ukládám
25. 1. 2011 10:15
tohle dělávala naše bábinka...když pak ten AL-raneček votevřela...no to byla vůůnička takže rozhodně muším dáti boďana
p.s. a já si řikala, co se to naším santa georgovem táhlo za vůně
p.s. a já si řikala, co se to naším santa georgovem táhlo za vůně
25. 1. 2011 09:06
mňam!
25. 1. 2011 02:45
Ruzenko, vyvedeny receptik..... +13
25. 1. 2011 01:45
dobrota+12
25. 1. 2011 00:44
Růži,moc dobré to je,děláváme také.Vyzkoušej medovou hořčici.Pak je to takové sladkokyselé.Pokud rádi nasládlé maso. Každopádně bodík a brzy zrealizuji.Na gril chuťovčička.
25. 1. 2011 00:09
Růžo, to nemá chybu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 19 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 20 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 22 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 22 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 13 minutami
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 46 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 2 hodinami
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 2 hodinami
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 3 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 3 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 3 hodinami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou
mibrix uvařila před 4 hodinami
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Domácí jahodová zmrzlina jen ze dvou surovin skvěle chutná a na přípravu stačí pouze mixér
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Kyselina citrónová je opředena mnoha mýty. Víte, jak to s ní je doopravdy?
Další recepty
Tématické fráze: krakonosovo maso hovězí roštěná recept krakonoš recepty krakonošovo maso krakonošovy dobroty krakonošovo dobroty recept na krakonose krakonosovo kyselo krakonošova roštěná mail krakonosovo.cz loc:cz krakonošovo kuře krkovice krakonošova krkonosovo tajemstvi recepty tajemstvi krakonosovo koreni recept na krakonošovo kuře krakonošovo kuřecí maso krakonošova krkovice krakonoš recept krkovice s dijonskou horcici platky z krkovice
Suroviny: krkovice vepřová, brambory, cibule, slanina anglická, okurky sterilované, pepř mletý, sůl, hořčice, olej, tymián
Krakonošovo tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYr6
24 názorů