Nutriční hodnoty (Rajská omáčka s plněnými paprikami, super dobrá a levná)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
Energie | 16 545 kJ / 3 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,73 g |
Tuky | 84,23 g |
– nasycené | 27,20 g |
– nenasycené | 50,51 g |
–– mononenasycené | 37,78 g |
–– polynenasycené | 12,73 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 43,95 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 651,91 g |
– cukry | 352,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 sáčky 3 sáčky rýže | Rýže bílá | 375 g |
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
2 krabice 2 krabice rajčatového pyré (2x půl litru) | Pyré z červených rajčat | |
1,5 kg 1,5 kg bílých paprik | Paprika bílá čerstvá | 1500 g |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
1 hvězdička 1 hvězdička badyánu | Badyán | 1 g |
vývar (nebo 3 hovězí bujony) | Vývar masový | |
1 1 perník na strouhání | Perník | |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
hřebíček | Hřebíček |